wat je in huis moet hebben:
springvorm ca 25cm
plakjes bladerdeeg
1 doosje quornblokjes (175gr)
olie
1 rode, 1 groene en 1 gele paprika
grote ui
santen (ca 30 gr)
patak's milde currypasta
4 eieren
zakje geraspte belegen kaasch
150ml water
hoe je het moet maken:
1.
verwarm de oven voor op 180 graden
2.
snijdt de paprika's in vieren, haal de zaadlijsten eruit en snijdt de kwartjes weer in vieren en snijdt de ui in grove blokjes
3.
bekleed de bodem en de zijkanten van de springvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem
4.
maak de santen supersupersuperfijn (of koop een zakje gemalen ;))
5.
klop de eieren los met de santen, de kaasch en het water
6.
verhit in een wok of koekenpan wat olie en roerbak de paprika's en de ui een paar minuten. gooi de quornblokjes erbij samen met een paar lekkere klodders currypasta (liever iets meer als iets minder, in de oven met het eimengsel wordt de quiche vanzelf minder pittig!) en roerbak dit nog 1 minuutje door.
7.
flikker de groenten en blokjes in de springvorm en verdeel het gelijkmatig. gooi het eimengsel eroverheen en verdeel ook gelijkmatig.
8.
laat de quiche in het midden van je oven in een halfuur lekker gaar en mooi goudbruin bakken.
9.
enjoy!!!
10.
uitbuiken........
springvorm ca 25cm
plakjes bladerdeeg
1 doosje quornblokjes (175gr)
olie
1 rode, 1 groene en 1 gele paprika
grote ui
santen (ca 30 gr)
patak's milde currypasta
4 eieren
zakje geraspte belegen kaasch
150ml water
hoe je het moet maken:
1.
verwarm de oven voor op 180 graden
2.
snijdt de paprika's in vieren, haal de zaadlijsten eruit en snijdt de kwartjes weer in vieren en snijdt de ui in grove blokjes
3.
bekleed de bodem en de zijkanten van de springvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem
4.
maak de santen supersupersuperfijn (of koop een zakje gemalen ;))
5.
klop de eieren los met de santen, de kaasch en het water
6.
verhit in een wok of koekenpan wat olie en roerbak de paprika's en de ui een paar minuten. gooi de quornblokjes erbij samen met een paar lekkere klodders currypasta (liever iets meer als iets minder, in de oven met het eimengsel wordt de quiche vanzelf minder pittig!) en roerbak dit nog 1 minuutje door.
7.
flikker de groenten en blokjes in de springvorm en verdeel het gelijkmatig. gooi het eimengsel eroverheen en verdeel ook gelijkmatig.
8.
laat de quiche in het midden van je oven in een halfuur lekker gaar en mooi goudbruin bakken.
9.
enjoy!!!
10.
uitbuiken........
Reacties
Een reactie posten