150 gr. farfalle
zout, versgemalen peper
1 ui
250 gr. champignons
1 el olijfolie
150 gr magere spekblokjes
1 teen knoflook
300 gr panklare spinazie
150 gr verse roomkaas met kruiden
parmezaanse kaas
Kook de pasta beetgaar. Pel en snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en bak de blokjes spek knapperig. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de champignons en de ui erdoor. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep dan de verse roomkaas erdoor en laat deze al roerende smelten. Schep daarna de pasta door de spinaziesaus en breng op smaak met peper en zout. Strooi daarna nog wat parmezaanse kaas erover en klaar.
zout, versgemalen peper
1 ui
250 gr. champignons
1 el olijfolie
150 gr magere spekblokjes
1 teen knoflook
300 gr panklare spinazie
150 gr verse roomkaas met kruiden
parmezaanse kaas
Kook de pasta beetgaar. Pel en snipper de ui en snijd de champignons in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en bak de blokjes spek knapperig. Pers het teentje knoflook erboven uit. Schep de champignons en de ui erdoor. Voeg de spinazie toe en laat de blaadjes op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep dan de verse roomkaas erdoor en laat deze al roerende smelten. Schep daarna de pasta door de spinaziesaus en breng op smaak met peper en zout. Strooi daarna nog wat parmezaanse kaas erover en klaar.
Reacties
Een reactie posten