Wat heb je nodig:
2 eetlepels milde Indiase currypasta
1 kleine bloemkool, in roosjes
500 g aardappels vastkokend, geschild en in blokjes
4 tomaten, in stukjes
20 ml kruidenbouillon (van bouillonpoeder)
4 eieren
2 theelepels gemalen komijn (djinten)
150 ml Griekse yoghurt (0% vet)
Wat je gaat doen:
Verwarm in een hapjespan met antiaanbaklaag de currypasta. Schep de bloemkool, de aardappelblokjes en tomaatstukjes erdoor en bak 2-3 minuten. Voeg de bouillon toe en laat de curry afgedekt 15-20 minuten zachtjes sudderen tot de aardappel en groenten gaar zijn. Kook intussen de eieren hard, pel ze en halveer ze. Leg de eieren op de curry en warm het geheel nog even door. Rooster de komijn in een steelpan tot het gaat geuren. Schep de curry in diepe borden. Serveer de yoghurt in aparte schaaltjes en strooi hierover de komijn. Lekker met pappadums.
Wat je gaat doen:
Verwarm in een hapjespan met antiaanbaklaag de currypasta. Schep de bloemkool, de aardappelblokjes en tomaatstukjes erdoor en bak 2-3 minuten. Voeg de bouillon toe en laat de curry afgedekt 15-20 minuten zachtjes sudderen tot de aardappel en groenten gaar zijn. Kook intussen de eieren hard, pel ze en halveer ze. Leg de eieren op de curry en warm het geheel nog even door. Rooster de komijn in een steelpan tot het gaat geuren. Schep de curry in diepe borden. Serveer de yoghurt in aparte schaaltjes en strooi hierover de komijn. Lekker met pappadums.
Heb deze van de week gegeten, was erg lekker! Maar ik heb er wel 200 ml boulion van gemaakt, anders was ik bang dat het niet gaar werd ;-)
BeantwoordenVerwijderenpibioFlawa Lauren Murray Crack
BeantwoordenVerwijderenitquelatos