Wat je nodig hebt voor 2 personen:
75 gram rode paprika
75 gram groene paprika
25 gram ui
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
60 gram pasta
1 eetlepel italiaanse kruiden
1/2 eetlepel oregano
2 stuks eieren
150 gram tomaat
4 eetlepels geraspte kaas
Wat je gaat doen:
* Was de paprika en snijd in smalle snippers
* Snipper de ui
* Hak de knoflook fijn
* Verhit de olie in een koekenpan en laat de paprika, ui en knoflook hierin afgedekt 5 minuten smoren
* Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat aangegeven.
* Vermeng de gare paprika, Provencaalse kruiden, oregano en zout met de pasta
* Klop de eieren los en voeg ze toe aan de pasta
* Laat het geel op een laag vuur stollen
* Serveer de omelet bestrooid met de gemalen kaas
75 gram rode paprika
75 gram groene paprika
25 gram ui
1 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
60 gram pasta
1 eetlepel italiaanse kruiden
1/2 eetlepel oregano
2 stuks eieren
150 gram tomaat
4 eetlepels geraspte kaas
Wat je gaat doen:
* Was de paprika en snijd in smalle snippers
* Snipper de ui
* Hak de knoflook fijn
* Verhit de olie in een koekenpan en laat de paprika, ui en knoflook hierin afgedekt 5 minuten smoren
* Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat aangegeven.
* Vermeng de gare paprika, Provencaalse kruiden, oregano en zout met de pasta
* Klop de eieren los en voeg ze toe aan de pasta
* Laat het geel op een laag vuur stollen
* Serveer de omelet bestrooid met de gemalen kaas
Reacties
Een reactie posten