1-2 gepelde uien
3 gepelde sjalotjes/bosuitjes
800 gr. spinazie
3 el. fijn gehakte dille en peterselie
peper
4 el room
200 gr feta
3 eieren
300 gr. diepvries bladerdeeg
Vulling: fijngesnipperde ui en sjalotjes met het groen glazig bakken. Spinazie wassen, uit laten lekken en meesmoren. Op laag vuur gaar laten koken en de fijngehakte kruiden erdoor mengen. Met zout en peper op smaak brengen en in een kom doen. Beetje laten afkoelen en dan de room, feta en geklutse eieren erdoor roeren.
Bladerdeeg ontdooien en de ovenschaal ermee bekleden. Het spinaziemengsel in de ovenschaal doen en een dekseltje erop van bladerdeeg. Boter op de deksel en 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
3 gepelde sjalotjes/bosuitjes
800 gr. spinazie
3 el. fijn gehakte dille en peterselie
peper
4 el room
200 gr feta
3 eieren
300 gr. diepvries bladerdeeg
Vulling: fijngesnipperde ui en sjalotjes met het groen glazig bakken. Spinazie wassen, uit laten lekken en meesmoren. Op laag vuur gaar laten koken en de fijngehakte kruiden erdoor mengen. Met zout en peper op smaak brengen en in een kom doen. Beetje laten afkoelen en dan de room, feta en geklutse eieren erdoor roeren.
Bladerdeeg ontdooien en de ovenschaal ermee bekleden. Het spinaziemengsel in de ovenschaal doen en een dekseltje erop van bladerdeeg. Boter op de deksel en 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden
Reacties
Een reactie posten