Neem per 2 personen:
1 courgette
1 bakje vegetarisch gehakt
1 rode paprika (of geel als je dat lekker vindt ;)
1 ui ( rood of wit, wat je wil)
peper/zout en oregano
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht)
Snij de paprika en de ui in stukjes en meng het door het gehakt.
Courgette in de lengte doormidden snijden in 2 lange helften en deze helften nog eens doormidden, haal met een mes de zaadlijsten uit de helften, zodat er een kuipje in de courgette komt.
Kruid de stukken met peper, zout, een snuifje oregano en een paar druppels olijfolie. Verdeel het gehakt, de paprika en de ui in gelijke porties over de courgette-kuipjes. Strooi er daarna nog wat peper, zout en oregano overheen.
Zet alles ongeveer een 30 minuten in de oven...............eet smakelijk!
(voor de kaasliefhebbers : het laatste kwartier van de oventijd nog wat kaas eroverheen strooien/of plakjes mozzarella)
(Voor de knoflookliefhebber : een teentje knoflook uitpersen over het mengel van gehakt, ui en paprika)
1 courgette
1 bakje vegetarisch gehakt
1 rode paprika (of geel als je dat lekker vindt ;)
1 ui ( rood of wit, wat je wil)
peper/zout en oregano
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht)
Snij de paprika en de ui in stukjes en meng het door het gehakt.
Courgette in de lengte doormidden snijden in 2 lange helften en deze helften nog eens doormidden, haal met een mes de zaadlijsten uit de helften, zodat er een kuipje in de courgette komt.
Kruid de stukken met peper, zout, een snuifje oregano en een paar druppels olijfolie. Verdeel het gehakt, de paprika en de ui in gelijke porties over de courgette-kuipjes. Strooi er daarna nog wat peper, zout en oregano overheen.
Zet alles ongeveer een 30 minuten in de oven...............eet smakelijk!
(voor de kaasliefhebbers : het laatste kwartier van de oventijd nog wat kaas eroverheen strooien/of plakjes mozzarella)
(Voor de knoflookliefhebber : een teentje knoflook uitpersen over het mengel van gehakt, ui en paprika)
Reacties
Een reactie posten