Voor 2 personen:
Helft van de courgetteroomsaus van het vorige recept
Halve liter kruiden of groentebouillon (van een tablet)
Als je het lekker vindt nog eens 50 gram roomkaas naturel en wat geraspte kaas
Doe de saus in een hoge pan en roer de bouillon erdoor en breng het geheel aan de kook. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.
Serveer de soep met een schepje roomkaas erin en een plukje geraspte kaas erop.
Houd je van een stevige soep? kook dan twee of drie kruimige aardappelen en pureer deze door de soep.
Helft van de courgetteroomsaus van het vorige recept
Halve liter kruiden of groentebouillon (van een tablet)
Als je het lekker vindt nog eens 50 gram roomkaas naturel en wat geraspte kaas
Doe de saus in een hoge pan en roer de bouillon erdoor en breng het geheel aan de kook. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper.
Serveer de soep met een schepje roomkaas erin en een plukje geraspte kaas erop.
Houd je van een stevige soep? kook dan twee of drie kruimige aardappelen en pureer deze door de soep.
Reacties
Een reactie posten