wat je nodig hebt :
500 gram paddestoelen (champignons, zwammen, wat je maar lekker vindt)
5/6 plakjes bladerdeeg
1 grote ui
margarine om de springvorm in te vetten
zout en peper
1 zakje verse peterselie
4 eieren
125 ml ( bekertje) creme fraiche
olie/margarine om in te bakken
Verder heb je een springvorm nodig
Bereiden:
Plakjes deeg laten ontdooien en de oven voorverwarmen op 180 graden (hetelucht)
Alle paddestoelen in plakjes/stukjes snijden en de ui snipperen.
De springvorm invetten.
Verhit in een wok wat olie/margarine en bak je paddenstoelenmengsel een minuut of vijf. Peper en zout naar smaak toevoegen. Dan vocht afgieten en even apart zetten.
Bekleed de springvorm met het bladerdeeg en prik in de bodem met een vork enkele gaatjes in de bodem.
Peterselie fijnknippen en de eieren loskloppen.Peterselie, losgeklopte eieren en creme fraiche vermengen en door je paddenstoelenmengsel roeren.
Dit in de springvorm gieten en in het midden van de oven in ongeveer 35 minuten gaar bakken.
Lekker met een salade!
Eet smakelijk!
500 gram paddestoelen (champignons, zwammen, wat je maar lekker vindt)
5/6 plakjes bladerdeeg
1 grote ui
margarine om de springvorm in te vetten
zout en peper
1 zakje verse peterselie
4 eieren
125 ml ( bekertje) creme fraiche
olie/margarine om in te bakken
Verder heb je een springvorm nodig
Bereiden:
Plakjes deeg laten ontdooien en de oven voorverwarmen op 180 graden (hetelucht)
Alle paddestoelen in plakjes/stukjes snijden en de ui snipperen.
De springvorm invetten.
Verhit in een wok wat olie/margarine en bak je paddenstoelenmengsel een minuut of vijf. Peper en zout naar smaak toevoegen. Dan vocht afgieten en even apart zetten.
Bekleed de springvorm met het bladerdeeg en prik in de bodem met een vork enkele gaatjes in de bodem.
Peterselie fijnknippen en de eieren loskloppen.Peterselie, losgeklopte eieren en creme fraiche vermengen en door je paddenstoelenmengsel roeren.
Dit in de springvorm gieten en in het midden van de oven in ongeveer 35 minuten gaar bakken.
Lekker met een salade!
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten