Een kortere titel kon ik er niet van maken en dan heb ik nog niet eens alle ingr. genoemd volgens mij :)
De hoeveelheden van alles is een beetje aan jezelf, wij zijn grote eters dus wij eten zo twee bakjes met oesterzwammen weg, maar quorn vult wel weer aardig dus daar dan 1 bakje van. Verder een potje pesto,beetje sojasaus, een uitje (of 2), natuurlijk mag de knoflook niet ontbreken, een bekertje creme fraiche, en niet te vergeten de pasta. Vergeet ook niet een beetje peper en zout voor de smaak. Je kunt ook altijd nog wat italiaanse kruiden toevoegen.
Het is heel simpel te maken :
doe de quornblokjes in een schaaltje en roer er een beetje sojasaus doorheen, laat het even intrekken.
Kook intussen de pasta gaar.
Doe olijfolie in een pan, bak daar de quornblokjes, ui, oesterzwam en knoflook in.
Meng de creme fraiche met een flinke hoeveelheid pesto.
Giet de pasta af en meng de creme fraiche/pesto erdoor en roer het geheel door, voeg dit toe aan de andere pan met inhoud en even roeren en klaar!
Het is geen stappenplan geworden dit recept besef ik me nu :0 Maar een beetje inzicht en fantasie doen een hoop, eigenlijk valt het niet te verpesten :)
Eet smakelijk in iedergeval!
De hoeveelheden van alles is een beetje aan jezelf, wij zijn grote eters dus wij eten zo twee bakjes met oesterzwammen weg, maar quorn vult wel weer aardig dus daar dan 1 bakje van. Verder een potje pesto,beetje sojasaus, een uitje (of 2), natuurlijk mag de knoflook niet ontbreken, een bekertje creme fraiche, en niet te vergeten de pasta. Vergeet ook niet een beetje peper en zout voor de smaak. Je kunt ook altijd nog wat italiaanse kruiden toevoegen.
Het is heel simpel te maken :
doe de quornblokjes in een schaaltje en roer er een beetje sojasaus doorheen, laat het even intrekken.
Kook intussen de pasta gaar.
Doe olijfolie in een pan, bak daar de quornblokjes, ui, oesterzwam en knoflook in.
Meng de creme fraiche met een flinke hoeveelheid pesto.
Giet de pasta af en meng de creme fraiche/pesto erdoor en roer het geheel door, voeg dit toe aan de andere pan met inhoud en even roeren en klaar!
Het is geen stappenplan geworden dit recept besef ik me nu :0 Maar een beetje inzicht en fantasie doen een hoop, eigenlijk valt het niet te verpesten :)
Eet smakelijk in iedergeval!
Reacties
Een reactie posten