overheerlijke pasta met portobello :) (voor 2 personen)
Dit gaat erin :
2 teentjes knoflook
2 portobello's
4 takjes peterselie
4 eetlepels parmezaanse kaas
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)
50 gram pijnboomitten
1/2 eetlepel citroensap
spaghetti
zakje rucola
Dit is wat ervoor moet doen:
oven voorverwarmen op 175 graden.
knoflook pellen en fijnsnipperen, peterselie fijnknippen en in een kommetje mengen met de kaas.
Portobello's in een ovenschaal leggen en besprenkelen met een mengsel van 2 eetlepels olijfolie en 1/2 eetlepel citroensap. In het midden van de oven in ongeveer 20 minuten laten bakken.
Intussen de pasta koken.
Helft van de knoflook en tijm even in de pan bakken dan de creme fraiche, pijnboompitten en het peterselie/kaasmengsel erdoor roeren. Pan van het vuur en als de portobello's uit de oven komen met dit mengsel vullen.
Rucola in stukjes door de pasta roeren, samen met de andere helft van de knoflook en de olijfolie, alles even goed mengen. verdeel de pasta over de borden en leg de portobello op de pasta.
Eet smakelijk!
Dit gaat erin :
2 teentjes knoflook
2 portobello's
4 takjes peterselie
4 eetlepels parmezaanse kaas
4 eetlepels olijfolie
1 theelepel tijm
1/2 bekertje creme fraiche (125 ml)
50 gram pijnboomitten
1/2 eetlepel citroensap
spaghetti
zakje rucola
Dit is wat ervoor moet doen:
oven voorverwarmen op 175 graden.
knoflook pellen en fijnsnipperen, peterselie fijnknippen en in een kommetje mengen met de kaas.
Portobello's in een ovenschaal leggen en besprenkelen met een mengsel van 2 eetlepels olijfolie en 1/2 eetlepel citroensap. In het midden van de oven in ongeveer 20 minuten laten bakken.
Intussen de pasta koken.
Helft van de knoflook en tijm even in de pan bakken dan de creme fraiche, pijnboompitten en het peterselie/kaasmengsel erdoor roeren. Pan van het vuur en als de portobello's uit de oven komen met dit mengsel vullen.
Rucola in stukjes door de pasta roeren, samen met de andere helft van de knoflook en de olijfolie, alles even goed mengen. verdeel de pasta over de borden en leg de portobello op de pasta.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten