wat je nodig hebt:
zakje sperziebonen ( in stukjes)
1 winterwortel ( in plakjes)
bakje oesterzwammen of champignons
1 stronk brocolli (in roosjes)
spaanse peper (zonnder zaadjes in plakjes gesneden)
2 bakjes quorn blokjes
1 eetlepel currypasta ( patak's)
400 gram monchou voor warme gerechten
2 eetlepel fijngehakt koriander
4 eetlepels olie
peper en zout
rijst
Breng in een pan water aan de kook en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Breng in een andere pan water aan de kook en laat de groente 4 minuten koken. Afspoelen met koud water zodat ze niet doorgaren.
Dan in een wok de olie vermengen met de currypasta,verhitten en de peper, oesterzwammen gedurende 2 minuten op hoog vuur bakken. Groente toevoegen en ongeveer 4 minuten laten smoren.Peper en zout naar smaak toevoegen. Dan de monchou toevoegen en het geheel nog een minuutje verwarmen.
Schep de rijst op borden met daaroverheen het groentemengsel en strooi daar nog wat koriander overheen.
Eet smakelijk!
zakje sperziebonen ( in stukjes)
1 winterwortel ( in plakjes)
bakje oesterzwammen of champignons
1 stronk brocolli (in roosjes)
spaanse peper (zonnder zaadjes in plakjes gesneden)
2 bakjes quorn blokjes
1 eetlepel currypasta ( patak's)
400 gram monchou voor warme gerechten
2 eetlepel fijngehakt koriander
4 eetlepels olie
peper en zout
rijst
Bereiden:
Breng in een pan water aan de kook en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Breng in een andere pan water aan de kook en laat de groente 4 minuten koken. Afspoelen met koud water zodat ze niet doorgaren.
Dan in een wok de olie vermengen met de currypasta,verhitten en de peper, oesterzwammen gedurende 2 minuten op hoog vuur bakken. Groente toevoegen en ongeveer 4 minuten laten smoren.Peper en zout naar smaak toevoegen. Dan de monchou toevoegen en het geheel nog een minuutje verwarmen.
Schep de rijst op borden met daaroverheen het groentemengsel en strooi daar nog wat koriander overheen.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten