simpel, makkelijk, je moet alleen even snijden :)
Wat je nodig hebt:
1 aubergine
1 courgette
1 ui
1 tenen knoflook ( 1 gesneden / 1 geperst)
1 zoete puntpaprika
4 tomaten
flinke scheut provencaalse kruiden
peper
zout
rijst
Wat je gaat doen :
Kook de rijst gaar en giet er een scheutje ketjap doorheen en laat het staan.( het beste zo uit te rekenen dat je groente en je rijst tegelijk klaar zijn, rijst moet meestal nog een minuut of 8 blijven staan)
Snijd alle groente
Olijfolie in een koekenpan verhitten, de ui en de knoflook zachtjes bakken.
Vervolgens de paprika en de provencaalse kruiden toevoegen en dan na een paar minuten de aubergine en de courgette.
Als laatste doe je de in stukjes gesneden tomaten erbij en laat alles nog even lekker een minuut of 10 sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Wat je ook kunt doen en erg lekker is : vervang de provencaalse kruiden door ketoembar en kaneel......de moeite waard!
Wat je nodig hebt:
1 aubergine
1 courgette
1 ui
1 tenen knoflook ( 1 gesneden / 1 geperst)
1 zoete puntpaprika
4 tomaten
flinke scheut provencaalse kruiden
peper
zout
rijst
Wat je gaat doen :
Kook de rijst gaar en giet er een scheutje ketjap doorheen en laat het staan.( het beste zo uit te rekenen dat je groente en je rijst tegelijk klaar zijn, rijst moet meestal nog een minuut of 8 blijven staan)
Snijd alle groente
Olijfolie in een koekenpan verhitten, de ui en de knoflook zachtjes bakken.
Vervolgens de paprika en de provencaalse kruiden toevoegen en dan na een paar minuten de aubergine en de courgette.
Als laatste doe je de in stukjes gesneden tomaten erbij en laat alles nog even lekker een minuut of 10 sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Wat je ook kunt doen en erg lekker is : vervang de provencaalse kruiden door ketoembar en kaneel......de moeite waard!
Reacties
Een reactie posten