Gister bij kennissen gegeten en het was zo lekker, dat ik dacht, dat recept zet ik op het blog!
Wij houden alletwee erg van kaasfondue en waren erg verrast met deze Mexicaanse variant. Een echte aanrader!
Voor 4 personen:
65 gram boter
3 eetlepels bloem
450 ml melk
225 gram monchou
450 gram geraspte of gemalen cheddarkaas
1,5 bolletje mozzerella in blokjes
scheut droge witte wijn naar smaak (bv pinot blanc)
3 eetlepels jalapeñopepers (uit pot) in kleine stukjes
ongeveer 12 gram verse koriander
om te dippen bijvoorbeeld:
stokbrood en/of tortillawraprolletjes
mini maisklofjes
avocadostukjes
nacho tortillachips
cherry tomaatjes
mini champignons (even bakken in boter)
paprikareepjes
stukjes komkommer (was er erg lekker in)
leef je uit :)
Wij houden alletwee erg van kaasfondue en waren erg verrast met deze Mexicaanse variant. Een echte aanrader!
Voor 4 personen:
65 gram boter
3 eetlepels bloem
450 ml melk
225 gram monchou
450 gram geraspte of gemalen cheddarkaas
1,5 bolletje mozzerella in blokjes
scheut droge witte wijn naar smaak (bv pinot blanc)
3 eetlepels jalapeñopepers (uit pot) in kleine stukjes
ongeveer 12 gram verse koriander
om te dippen bijvoorbeeld:
stokbrood en/of tortillawraprolletjes
mini maisklofjes
avocadostukjes
nacho tortillachips
cherry tomaatjes
mini champignons (even bakken in boter)
paprikareepjes
stukjes komkommer (was er erg lekker in)
leef je uit :)
Reacties
Een reactie posten