Voor 2 tot 3 personen heb je nodig:
250 gram soepgroente
1 blik tomaten op sap
2 boullionblokjes
6 dl kokend water
1 theelepel suiker
zout en peper
100 gram pasta
half bekertje creme fraiche
scheutje olijfolie
geraspte kaas
Doe een scheutje olijfolie in een soeppan en bak hierin de groente. Voeg vervolgens de tomaten toe en plet deze of hak ze fijn met een spatel (of gebruik een blik tomatenstukjes op sap).
Breng de groente aan de kook en voeg er vervolgens het water en de boullionblokjes toe en breng het geheel opnieuw al roerend aan de kook.
Voeg vervolgens de suiker en zout en peper naar smaak toe.
Roer de pasta door de soep en laat het geheel met de deksel erop staan tot de pasta gaar is (of kook de pasta van te voren).
Roer er tot slot de creme fraiche doorheen en serveer met geraspte kaas.
Erg gezond en erg lekker!
250 gram soepgroente
1 blik tomaten op sap
2 boullionblokjes
6 dl kokend water
1 theelepel suiker
zout en peper
100 gram pasta
half bekertje creme fraiche
scheutje olijfolie
geraspte kaas
Bereiden:
Doe een scheutje olijfolie in een soeppan en bak hierin de groente. Voeg vervolgens de tomaten toe en plet deze of hak ze fijn met een spatel (of gebruik een blik tomatenstukjes op sap).
Breng de groente aan de kook en voeg er vervolgens het water en de boullionblokjes toe en breng het geheel opnieuw al roerend aan de kook.
Voeg vervolgens de suiker en zout en peper naar smaak toe.
Roer de pasta door de soep en laat het geheel met de deksel erop staan tot de pasta gaar is (of kook de pasta van te voren).
Roer er tot slot de creme fraiche doorheen en serveer met geraspte kaas.
Erg gezond en erg lekker!
Reacties
Een reactie posten