Wat je nodig hebt:
800 gram groene asperges
boter
1 theelepel tijm
4 gesnipperde sjalotjes
bladerdeeg
100 ml room
geraspte kaas
peper
1 ei
nootmuskaat
Wat je gaat doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht)
bekleed de springvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in het deeg
Snij een kleine 4 centimeter van de asperges af en snipper de sjalotjes en verhit boter in de pan.Bak de asperges en sjalotjes op laag vuur en voeg tijm en peper toe, laat het een kleine 10 minuten bakken.
Klop ondertussen een eitje los met de room en wat kaas en voeg hier naar smaak nootmuskaat aan toe.
Doe het mengel van asperges en sjalotjes in de springvorm en strooi hier nog wat kaas overheen dan het mengsel van room/kaas/nootmuskaat toevoegen en ongeveer een minuutje of 25 in de oven bakken.
Eet smakelijk!
800 gram groene asperges
boter
1 theelepel tijm
4 gesnipperde sjalotjes
bladerdeeg
100 ml room
geraspte kaas
peper
1 ei
nootmuskaat
Wat je gaat doen:
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht)
bekleed de springvorm met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in het deeg
Snij een kleine 4 centimeter van de asperges af en snipper de sjalotjes en verhit boter in de pan.Bak de asperges en sjalotjes op laag vuur en voeg tijm en peper toe, laat het een kleine 10 minuten bakken.
Klop ondertussen een eitje los met de room en wat kaas en voeg hier naar smaak nootmuskaat aan toe.
Doe het mengel van asperges en sjalotjes in de springvorm en strooi hier nog wat kaas overheen dan het mengsel van room/kaas/nootmuskaat toevoegen en ongeveer een minuutje of 25 in de oven bakken.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten