Hier komen de dranktaarten :)
Je kunt natuurlijk alle likeurtjes gebruiken die je lekker vindt maar ik heb het geprobeerd met kahlua en koffie (van het wijnhuis in Oosterend)
Niet alle credits zijn voor mij want als leidraad heb ik het Baileys cheesecake recept van ineke gevolgd ;)
Wat je nodig hebt :
springvorm
cake
bruine basterd suiker 100 gram
monchou ( 3 pakjes)
slagroom ( 1 bekertje, 0,25 liter)
kleine reep pure chocolade
flinke scheut van je likeur
Wat je gaat doen :
Bodem van de springvorm bedekken met cake, daaroverheen je likeur sprenkelen zodat ie een beetje zompig wordt...
In de keukenmachine de monchou en de suiker mengen. De slagroom stijf kloppen en toevoegen aan het mengsel in de keukenmachine. Dit nog even goed mengen en af en toe wat likeur toevoegen. Mengel over de cake uitsmeren en in de koelkast laten opstijven.
Als de taart klaar is met een rasp de pure chocolade eroverheen raspen en dan...
Eet smakelijk!
Je kunt natuurlijk alle likeurtjes gebruiken die je lekker vindt maar ik heb het geprobeerd met kahlua en koffie (van het wijnhuis in Oosterend)
Niet alle credits zijn voor mij want als leidraad heb ik het Baileys cheesecake recept van ineke gevolgd ;)
Wat je nodig hebt :
springvorm
cake
bruine basterd suiker 100 gram
monchou ( 3 pakjes)
slagroom ( 1 bekertje, 0,25 liter)
kleine reep pure chocolade
flinke scheut van je likeur
Wat je gaat doen :
Bodem van de springvorm bedekken met cake, daaroverheen je likeur sprenkelen zodat ie een beetje zompig wordt...
In de keukenmachine de monchou en de suiker mengen. De slagroom stijf kloppen en toevoegen aan het mengsel in de keukenmachine. Dit nog even goed mengen en af en toe wat likeur toevoegen. Mengel over de cake uitsmeren en in de koelkast laten opstijven.
Als de taart klaar is met een rasp de pure chocolade eroverheen raspen en dan...
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten