Gezond en lekker! Een uitstekende combinatie in dit slanke gerecht ;-)
1 grote sjalot (of 2 kleine)
2 tomaten
1 teentje knoflook
1 grote eetlepel marsalakerrie
450 gram diepvries spinazie a la creme (of gewone diepvries spinazie met een scheut kokosmelk)
100 gram witte kaas
2 Indiase naanbroden (bv knoflook-koriander naan van Patak, 2 per pak)
scheutje wokolie
Snijd de uien in repen, de tomaat in blokjes en de knoflook in kleine stukjes.
Doe een scheutje wokolie in een pan en fruit hierin de marsalakerrie. Voeg vervolgens de uitjes toe en bak deze mee. Bak daarna de tomatenblokjes en de knoflooksnippers een minuutje mee. Voeg tot slot de spinazie toe en laat deze onder af en toe roeren ontdooien en warm worden.
Bak ondertussen de naanbroden af.
Snijd de witte kaas in blokjes en roer deze op het laatste moment door het spinaziemengsel en laat ze even warm worden.
Vul het brood met de spinazie en eet smakelijk!
1 grote sjalot (of 2 kleine)
2 tomaten
1 teentje knoflook
1 grote eetlepel marsalakerrie
450 gram diepvries spinazie a la creme (of gewone diepvries spinazie met een scheut kokosmelk)
100 gram witte kaas
2 Indiase naanbroden (bv knoflook-koriander naan van Patak, 2 per pak)
scheutje wokolie
Snijd de uien in repen, de tomaat in blokjes en de knoflook in kleine stukjes.
Doe een scheutje wokolie in een pan en fruit hierin de marsalakerrie. Voeg vervolgens de uitjes toe en bak deze mee. Bak daarna de tomatenblokjes en de knoflooksnippers een minuutje mee. Voeg tot slot de spinazie toe en laat deze onder af en toe roeren ontdooien en warm worden.
Bak ondertussen de naanbroden af.
Snijd de witte kaas in blokjes en roer deze op het laatste moment door het spinaziemengsel en laat ze even warm worden.
Vul het brood met de spinazie en eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten