Te lekker!
Voor 4 (grote eters) tot 6 personen:
Voor de saus pureer je het vruchtvlees van de mango met 1 lepel suiker en een scheutje citroensap tot een dikke saus.
Klop de slagroom met 1 lepel suiker (en evt wat klopfix) stijf. Meng de mascarpone erdoor.
Doe het mascarponemengsel in een schaaltje, verdeel de bananenplakjes erover en schenk de mangosaus eroverheen. Breek/verkruimel de meringues in stukken en maak het toetje hiermee af.
Voor 4 (grote eters) tot 6 personen:
- 1 rijpe mango
- 2 lepels suiker
- scheutje citroensap
- bekertje slagroom (evt met wat klopfix)
- half bakje mascarpone
- 2 rijpe bananen in plakjes
- meringues naar smaak
Voor de saus pureer je het vruchtvlees van de mango met 1 lepel suiker en een scheutje citroensap tot een dikke saus.
Klop de slagroom met 1 lepel suiker (en evt wat klopfix) stijf. Meng de mascarpone erdoor.
Doe het mascarponemengsel in een schaaltje, verdeel de bananenplakjes erover en schenk de mangosaus eroverheen. Breek/verkruimel de meringues in stukken en maak het toetje hiermee af.
Reacties
Een reactie posten