Wat je nodig hebt voor 2 personen :
Wat je gaat doen :
Zet een pan water met (olijfolie) en bouillonblokje op het vuur voor de gnocchi/pasta en breng het aan de kook.
Rooster de pijnboompitten in de koekepan.
Pel de knoflook en hak in grove stukken en week de broodjes (zonder korst) in een beetje water ( 1 of 2 eetlepels)
Dan de basilicum, peterselie,knoflook, pijnboompitten, broodjes in de keukenmacine doen met de 3 eetlepels olijfolie en 3 eetlepels pecannotenolie, en alles laten hakken/mixen. Naar smaak peper en zout toevoegen, en als de pesto droog blijft nog wat olie toevoegen tot het een mooie gladde saus is.
Kook de gnocchi of pasta,verdeel het over de borden, doe de saus eroverheen en bestrooi dit met de walnoten, en dan............
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten