Lekker roerbakken met spitskool :)
1 spitskool
1 rode puntpaprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook
olie
1 dl groentebouillon
2 eetlepels provencaalse kruiden
1 bakje quornblokjes
3 eetlepels ketjapmarinade
2 flinke eetlepels pesto
zout/peper
3 eetlepels ketjapmarinade in een schaaltje doen en hier de quornblokjes doorroeren.
De kool en de paprika in repen snijden, de ui in ringen en de knoflook in plakjes.
Twee eetlepels olie in de wok verhitten en hierin de zojuist gesneden groenten een aantal minuten roerbaken.Bouillon en kruiden toevoegen en het geheel nog een minuut of vijf beetgaar laten worden.Ondertussen de quorn lekker bakken en als deze bruin is de pesto erdoor roeren.Naar smaak peper en zout toevoegen.
De groente op de borden scheppen en hieroverheen de quornblokjes verdelen.
Serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Wat je nodig hebt voor 2 personen:
1 spitskool
1 rode puntpaprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook
olie
1 dl groentebouillon
2 eetlepels provencaalse kruiden
1 bakje quornblokjes
3 eetlepels ketjapmarinade
2 flinke eetlepels pesto
zout/peper
Bereiden:
3 eetlepels ketjapmarinade in een schaaltje doen en hier de quornblokjes doorroeren.
De kool en de paprika in repen snijden, de ui in ringen en de knoflook in plakjes.
Twee eetlepels olie in de wok verhitten en hierin de zojuist gesneden groenten een aantal minuten roerbaken.Bouillon en kruiden toevoegen en het geheel nog een minuut of vijf beetgaar laten worden.Ondertussen de quorn lekker bakken en als deze bruin is de pesto erdoor roeren.Naar smaak peper en zout toevoegen.
De groente op de borden scheppen en hieroverheen de quornblokjes verdelen.
Serveer met rijst.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten