![]() |
Spinazierolletjes |
Wat je nodig hebt voor 4 kleine eters of 2 grote eters:
900 gram gewassen spinazie
5 eieren
2 eetlepels pijnboompitten
2 eetlepels olijfolie
1 vleestomaat in kleine blokjes
1 eetlepel italiaanse kruiden
100 gram geraspte parmezaanse kaas
Wat je gaat doen:
Kook de spinazie met zout 2 minuten, giet af en laat goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Kluts de eieren met 3 eetlepels water, zout en peper. Rooster de pijnboompitten en zet ze apart. Bestrijk de koekepan met olie en giet er 2 tot 3 eetlepels eiermengsel in en bak een omelet. Zet wat aluminiumfolie op een bord klaar om in te pakken als de omelet klaar is, dan blijft het warm. Bak er zo nog 7. ( wij hebben met 4 eieren voor ieder 2 omeletten gemaakt)
Schep dan de pijnboompitten, tomatenblokjes, italiaanse kruiden en de helft van de kaas door de spinazie en verdeel de vulling over de omeletjes. Maak rolletjes van de omeletjes en leg ze met de naad naar beneden in een ovenschaal. Strooi de rest van de kaas eroverheen en zet het ongeveer 15 minuten in de oven.
Serveer meteen.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten