Wat je nodig hebt voor 1/2 personen:
2 wraps
400 gram tomaten
1 groene peper
1 rode ui
2 bosuitjes
1 bakje mozzarella mini's
75 gram geraspte oude kaas
1 bekertje crème fraîche
verse koriander
1 limoen
zout & peper
Wat je gaat doen:
Oven voorverwarmen op 175°C.
Tomaten ontvellen en in blokjes snijden De ui & bosui en groene peper (zonder zaad) in stukjes snijden. Alles door elkaar mengen. Koriander fijhakken en de helft door het mengsel roeren.
Breng op smaak met flink zout & peper en wat limoensap. Vet een ovenschaal in met wat margarine
Spreid een wrap uit en besmeer eerst met crème fraîche. Dan 1/3 deel van het tomatenmengsel erover.
Dan 1/3 deel van beide kaassoorten erover. Rol de wrap losjes op en leg hem met de naad naar beneden in de ovenschaal.( je kunt hem eventueel vastzetten met een cocktailprikker)
Doe hetzelfde met de andere wrap. Bestrijk ze met de overgebleven crème fraîche.
Bestrooi met de overgebleven tomaten en kaas.
Zet de schaal in de oven en laat in ± 25 minuten goed heet worden.
Eet smakelijk!
Tomaten ontvellen en in blokjes snijden De ui & bosui en groene peper (zonder zaad) in stukjes snijden. Alles door elkaar mengen. Koriander fijhakken en de helft door het mengsel roeren.
Breng op smaak met flink zout & peper en wat limoensap. Vet een ovenschaal in met wat margarine
Spreid een wrap uit en besmeer eerst met crème fraîche. Dan 1/3 deel van het tomatenmengsel erover.
Dan 1/3 deel van beide kaassoorten erover. Rol de wrap losjes op en leg hem met de naad naar beneden in de ovenschaal.( je kunt hem eventueel vastzetten met een cocktailprikker)
Doe hetzelfde met de andere wrap. Bestrijk ze met de overgebleven crème fraîche.
Bestrooi met de overgebleven tomaten en kaas.
Zet de schaal in de oven en laat in ± 25 minuten goed heet worden.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten