Voor de bodem:
3 eieren
100 gr. suiker
150 gr. zelfrijzend bakmeel
springvorm van 24 cm. (groter of kleiner kan natuurlijk ook,wordt de bodem alleen iets dikker of dunner)
eieren en suiker schuimig kloppen met de mixer een minuut of 4. Daarna langzaam het meel erdoor spatelen. In de springvorm doen en 20 min. bakken op 175 graden. Elektrisch
Je kan natuurlijk ook gestampte bastognekoek, cake of een biscuitjesbodem gebruiken, maar deze bodem is erg lekker en super simpel te maken.
Ondertussen zoek je bij elkaar:
250 ml caramelvla
2 eetlepels cacaopoeder
1 zakje slagroomversteviger
250 ml slagroom
4 gelatineblaadjes
Je mixt de caramelvla met het cacaopoeder tot een gladde massa, daarna voeg je de slagroomversteviger toe. Daarna mix je de slagroom in een aparte kom en week je de gelatineblaadjes volgens de aanwijzing op de verpakking voor koude verwerking. De gelatine voeg je toe aan de vla, dit doe je met de mixer anders wordt het een bende. Daarna spatel je de slagroom erdoor en het hele zwikkie doe je op je afgekoelde taartbodem.
Na een uurtje of 6 wachten versier je je taart met venz XXL hagelslag en een toefje slagroom en na al dat wachten snij je dan meteen een puntje af :)
Eet smakelijk!
3 eieren
100 gr. suiker
150 gr. zelfrijzend bakmeel
springvorm van 24 cm. (groter of kleiner kan natuurlijk ook,wordt de bodem alleen iets dikker of dunner)
eieren en suiker schuimig kloppen met de mixer een minuut of 4. Daarna langzaam het meel erdoor spatelen. In de springvorm doen en 20 min. bakken op 175 graden. Elektrisch
Je kan natuurlijk ook gestampte bastognekoek, cake of een biscuitjesbodem gebruiken, maar deze bodem is erg lekker en super simpel te maken.
Ondertussen zoek je bij elkaar:
250 ml caramelvla
2 eetlepels cacaopoeder
1 zakje slagroomversteviger
250 ml slagroom
4 gelatineblaadjes
Je mixt de caramelvla met het cacaopoeder tot een gladde massa, daarna voeg je de slagroomversteviger toe. Daarna mix je de slagroom in een aparte kom en week je de gelatineblaadjes volgens de aanwijzing op de verpakking voor koude verwerking. De gelatine voeg je toe aan de vla, dit doe je met de mixer anders wordt het een bende. Daarna spatel je de slagroom erdoor en het hele zwikkie doe je op je afgekoelde taartbodem.
Na een uurtje of 6 wachten versier je je taart met venz XXL hagelslag en een toefje slagroom en na al dat wachten snij je dan meteen een puntje af :)
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten