Thijmen ligt heerlijk te slapen, vandaar nu wat verzoeknummertjes ;)
Notengehakt
Ingredienten:
- 1/2 bruin brood (met pitten/zaden) of twee grote waldkornbollen
- 1 ei
- 1 teentje knoflook
- 3 handjes gehakte noten naar keuze (ik neem vaak pecannoten en walnoten)
- bonenkruid
- zout/peper naar smaak
Week de boterhammen of stukken brood een kwartiertje in warm water tot het broodpap (yuk) is. Knijp het brood uit en doe het in een kom. Voeg hier de uitgeknepen knoflook, de noten, de kruiden en het ei aan toe en kneed het goed door elkaar. Laat het mengsel in de koelkast een uurtje opstijven.
Het notengehakt is rul te bakken( veel geduld is een vereiste) of als balletjes te bakken.
Notengehakt
Ingredienten:
- 1/2 bruin brood (met pitten/zaden) of twee grote waldkornbollen
- 1 ei
- 1 teentje knoflook
- 3 handjes gehakte noten naar keuze (ik neem vaak pecannoten en walnoten)
- bonenkruid
- zout/peper naar smaak
Week de boterhammen of stukken brood een kwartiertje in warm water tot het broodpap (yuk) is. Knijp het brood uit en doe het in een kom. Voeg hier de uitgeknepen knoflook, de noten, de kruiden en het ei aan toe en kneed het goed door elkaar. Laat het mengsel in de koelkast een uurtje opstijven.
Het notengehakt is rul te bakken( veel geduld is een vereiste) of als balletjes te bakken.
Reacties
Een reactie posten