Lekker bij of na een Oosterse maaltijd!
Voor 2 tot 4 personen:
Zacht fruit: Mango, lychees, bananen, ananas, rijpe peer enz.
100 gram suiker
30 ml Grand Marnier
1 theelepel kaneel
Doe de suiker met de Grand Marnier en de kaneel in een klein pannetje en verwarm het op laag vuur, onder af en toe roeren, totdat alle suiker opgelost is. Laat nog een minuut of 3 doorpruttelen en haal het dan van het vuur af.
Schil het fruit en snijd het in stukken. Doe het fruit in een grote kom en roer het afgekoelde Grand Marnier-mengsel erdoorheen.
Als toetje ook lekker met een bolletje ijs (vooral als je ergens kokosijs vandaan kan halen, denk ik)!
Voor 2 tot 4 personen:
Zacht fruit: Mango, lychees, bananen, ananas, rijpe peer enz.
100 gram suiker
30 ml Grand Marnier
1 theelepel kaneel
Doe de suiker met de Grand Marnier en de kaneel in een klein pannetje en verwarm het op laag vuur, onder af en toe roeren, totdat alle suiker opgelost is. Laat nog een minuut of 3 doorpruttelen en haal het dan van het vuur af.
Schil het fruit en snijd het in stukken. Doe het fruit in een grote kom en roer het afgekoelde Grand Marnier-mengsel erdoorheen.
Als toetje ook lekker met een bolletje ijs (vooral als je ergens kokosijs vandaan kan halen, denk ik)!
Reacties
Een reactie posten