Spaghetti met geroosterde tomaten |
Met nog 7 recepten in concept ga ik nu toch weer wat anders plaatsen. De laatste weken komt het er niet zo van om de recepten uit te typen en te delen, gelukkig eten we nog wel steeds erg lekker en gevarieerd, en omdat Patriek nu lekker aan kokkerellen is en ik even genoeg van de studieboeken heb is dit het moment weer eens wat te plaatsen. Een echt heel lekker recept waarbij je de neiging krijgt om je bord schoon te likken!Dit is een recept van Albert Heijn, van een kaartje wat we al lang op de koelkast hebben hangen, heerlijk om alvast om in de Italiaanse sfeer te komen, nog 48 dagen en dan zijn we lekker in Italie, genieten van al het lekkere eten en drinken, de mensen en de fantastische omgeving!
Wat je nodig hebt voor 2 personen :
Wat je gaat doen :
Verwarm de oven voor op 225 graden, pel de knoflook en snijd deze fijn. Halveer de tomaten en verdeel deze met de snijkant naar boven over een een ovenschaal. Van de olie 2 eetlepels hieroverheen verdelen samen met de knoflook en wat peper en zout. Plaats de tomaten dan in de oven om 15 minuten te roosteren.
Intussen de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar koken. Giet de spaghetti af en roer de rucola erdoor, verdeel hieroverheen de tomaten en besprenkel het geheel met de overgebleven olie en de balsamicoazijn. Bestrooi als laatste met de parmezaanse kaas en serveer meteen. Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten