Weer met tomaten :D
Voor 2 personen:
150 gram fusili
1 sjalotje
300 gram broccoli in stukken
75 gram garlan (Franse kruidenroomkaas)
75 - 100 ml blueband finesse voor koken
2 - 3 grote tomaten in stukken (evt ontvellen)
1 kruidenboullionblokje
scheutje olijfolie
peper en zout
Breng de fusili met het bouillionblokje aan de kook en voeg de broccoli toe. Breng opnieuw aan de kook en kook in 5 tot 7 minuten gaar.
Ondertussen:
Snipper het uitje en fruit het in een scheutje olijfolie. Zet het vuur laag en voeg de garlan en finesse toe. Roer tot er een gladde saus ontstaat. Voeg de tomatenstukjes toe en warm nog een paar minuutjes mee. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de pasta af en roer de roomsaus erdoor. Gelijk opdienen, eventueel met wat geraspte kaas erover.
Voor 2 personen:
150 gram fusili
1 sjalotje
300 gram broccoli in stukken
75 gram garlan (Franse kruidenroomkaas)
75 - 100 ml blueband finesse voor koken
2 - 3 grote tomaten in stukken (evt ontvellen)
1 kruidenboullionblokje
scheutje olijfolie
peper en zout
Breng de fusili met het bouillionblokje aan de kook en voeg de broccoli toe. Breng opnieuw aan de kook en kook in 5 tot 7 minuten gaar.
Ondertussen:
Snipper het uitje en fruit het in een scheutje olijfolie. Zet het vuur laag en voeg de garlan en finesse toe. Roer tot er een gladde saus ontstaat. Voeg de tomatenstukjes toe en warm nog een paar minuutjes mee. Breng op smaak met zout en peper.
Giet de pasta af en roer de roomsaus erdoor. Gelijk opdienen, eventueel met wat geraspte kaas erover.
Reacties
Een reactie posten