Spruitjes... Normaal ben ik er niet zo gek op, maar in dit recept bleken ze toch wel echt lekker!
Voor 2 personen heb je nodig:
- 175 gram notenrijst (of gewone rijst)
- 500 gram spruitjes
- 1 flinke sjalot
- 2 tomaten
- pot Pasanda curry (van Patak's)
- 3 eieren
- scheutje wokolie
Kook de (noten)rijst volgens de verpakking. Kook de eieren 7 a 8 minuten en halveer ze.
Maak intussen de spruiten schoon en kook ze 5 minuutjes. Giet af en houdt even apart.
Snijd het uitje en de tomaten in grove stukken. Bak het uitje in de wokolie glazig. Voeg dan de spruitjes en tomaat toe en roerbak even mee. Voeg dan de Pasanda curry toe en de gehalveerde eieren en verwarm het geheel nog 10 minuten door.
Voor 2 personen heb je nodig:
- 175 gram notenrijst (of gewone rijst)
- 500 gram spruitjes
- 1 flinke sjalot
- 2 tomaten
- pot Pasanda curry (van Patak's)
- 3 eieren
- scheutje wokolie
Kook de (noten)rijst volgens de verpakking. Kook de eieren 7 a 8 minuten en halveer ze.
Maak intussen de spruiten schoon en kook ze 5 minuutjes. Giet af en houdt even apart.
Snijd het uitje en de tomaten in grove stukken. Bak het uitje in de wokolie glazig. Voeg dan de spruitjes en tomaat toe en roerbak even mee. Voeg dan de Pasanda curry toe en de gehalveerde eieren en verwarm het geheel nog 10 minuten door.
Reacties
Een reactie posten