Quiche caprese |
Lekkere quiche uit de Allerhande
Wat je nodig hebt voor 4 personen :
6 plakjesbladerdeeg (ontdooid)
30 g basilicum
100 g geraspte Parmezaanse kaas
125 g mozzarella
80 g pijnboompitten
400 g cherrytomaten
4 eieren
125 g crĆØme fraĆ®che
4 roma tomaten
Wat je gaat doen :
Verwarm de oven voor op 180 ĀŗC. Bekleed de ingevette springvorm met het bladerdeeg.
Snijd de basilicumblaadjes fijn en snijd de mozzarella in plakjes.
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen. Verdeel de pijnboompitten en cherrytomaten over de bodem.
Klop de eieren los met de crĆØme fraĆ®che. Schep de basilicum en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel en de mozzarella over de tomaten. Snijd de romatomaten in plakken en leg op de quiche.
Bak in ca. 55 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als hij te donker wordt. Zowel koud als warm erg lekker!
Verwarm de oven voor op 180 ĀŗC. Bekleed de ingevette springvorm met het bladerdeeg.
Snijd de basilicumblaadjes fijn en snijd de mozzarella in plakjes.
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen. Verdeel de pijnboompitten en cherrytomaten over de bodem.
Klop de eieren los met de crĆØme fraĆ®che. Schep de basilicum en de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel en de mozzarella over de tomaten. Snijd de romatomaten in plakken en leg op de quiche.
Bak in ca. 55 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Dek af met aluminiumfolie als hij te donker wordt. Zowel koud als warm erg lekker!
eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten