![]() |
Sperziebonen met knoflook en parmezaanse kaas |
Afgelopen zomer hebben wij heel wat sperziebonen gegeten uit de tuin van mijn ouders.
Op Pinterest bewaar ik veel recepten om te proberen en dit is er 1 van. Wij vinden het een echte aanrader! Het originele recept kun je op deze site vinden.
Wat je nodig hebt voor 2 personen :
2 eetlepels olijfolie
4 teentjes fijngehakte knoflook
1 ei, geklutst
1/2 theelepel uienpoeder
500 gram sperziebonen
75 gram geraspte Parmezaanse kaas
Wat je gaat doen :
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht)
Neem eem grote kom en mix de olijfolie, knoflook, het ei en zout en peper en uienpoeder met een garde. Voeg dan de bonen toe en schep alles goed door elkaar. Roer dan ook de kaas voorzichtig erdoor. Neem je bakbklik bekleed met bakpaper en verspreid de bonen hierover.
Bak ongeveer tot 12 tot 15 minuten totdat alles een mooie kleur heeft. Voor een extra crisp kun je het nog even onder de grill zetten. Serveer meteen.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten