Ingrediƫnten
3 rijpe bananen
200 gram suiker
1 ei
1 zakje vanillesuiker
300 gram bloem
1/2 tl zout
1 tl bakpoeder
4 el olie
4 el gedroogde cranberry's
boter om de cakevorm mee in te vetten
Oven op 180 graden
pureer (hoeft niet heel fijn, wat stukjes is niet erg) de bananen met de suiker, vanillesuiker, en het ei. Mix het door en voeg steeds wat bloem toe. Roer er daarna de bakpoeder, olie en zout doorheen, en op het laatst ook de cranberry's.
Vet de cakevorm in en vul het met deeg. Strijk de bovenkant glad.
Bak ongeveer 45 minuten op 180 graden, controleer of het gaar is. Laat 10 minuten in de vorm koelen, stort het brood daarna op een taartrooster.
3 rijpe bananen
200 gram suiker
1 ei
1 zakje vanillesuiker
300 gram bloem
1/2 tl zout
1 tl bakpoeder
4 el olie
4 el gedroogde cranberry's
boter om de cakevorm mee in te vetten
Oven op 180 graden
pureer (hoeft niet heel fijn, wat stukjes is niet erg) de bananen met de suiker, vanillesuiker, en het ei. Mix het door en voeg steeds wat bloem toe. Roer er daarna de bakpoeder, olie en zout doorheen, en op het laatst ook de cranberry's.
Vet de cakevorm in en vul het met deeg. Strijk de bovenkant glad.
Bak ongeveer 45 minuten op 180 graden, controleer of het gaar is. Laat 10 minuten in de vorm koelen, stort het brood daarna op een taartrooster.
Reacties
Een reactie posten