Een recept van vitatas, zo lekker dat je helemaal niet proeft dat het nog best gezond is ook :D
Ingrediënten:
500 gr courgette, 1 ui, sap van 2 citroenen, 4 eieren, 1 kopjes bloem, zout/peper, 2 eetl gehakte munt, 400 gr yoghurt, 2 eetl gehakte dille, 1 eetl honing, 0,5 theel komijnzaad, olijfolie, 1 snufje cayennepeper, 4 eetl gehakte citroenmelisse.
Extra Ingrediënten:
-
Pel de uien en rasp deze met de courgette fijn. Munt, 2 eetl citroenmelisse en de dille met de helft van het citroensap vermengen.Klop door het meel, de eieren en wat peper en zout. Meng de courgette met dit beslag, maak er bolletjes van en maak deze plat. Bak ze in de olijfolie tot ze bruin zijn.
De citroen-yoghurt maken van de yoghurt, rest van het citroensap, 2 eetl citroenmelisse, honing, komijn en cayennepeper. Serveer de citroenyoghurt er apart bij.
Ingrediënten:
500 gr courgette, 1 ui, sap van 2 citroenen, 4 eieren, 1 kopjes bloem, zout/peper, 2 eetl gehakte munt, 400 gr yoghurt, 2 eetl gehakte dille, 1 eetl honing, 0,5 theel komijnzaad, olijfolie, 1 snufje cayennepeper, 4 eetl gehakte citroenmelisse.
Extra Ingrediënten:
-
Pel de uien en rasp deze met de courgette fijn. Munt, 2 eetl citroenmelisse en de dille met de helft van het citroensap vermengen.Klop door het meel, de eieren en wat peper en zout. Meng de courgette met dit beslag, maak er bolletjes van en maak deze plat. Bak ze in de olijfolie tot ze bruin zijn.
De citroen-yoghurt maken van de yoghurt, rest van het citroensap, 2 eetl citroenmelisse, honing, komijn en cayennepeper. Serveer de citroenyoghurt er apart bij.
Reacties
Een reactie posten