Inspiratie gekregen door de mexicaanse ovenschotel van Iris was het mijn plan om met de salsadip en tortillachips een schotel te maken met bruine bonen en quorngehakt....mijn lieffie nam alleen chilisaus mee ipv salsadip dus werd het even anders dan gepland maar wel erg lekker :)
Wat je nodig hebt:
een pot bruine bonen
een bakje qourn gehakt
een paprika
6 tomaten
2 rode uien
2 teentjes knoflook
babymais had ik niet maar zou er ook prima bij passen..
geraspte kaas
tortillachips
ovenschaal en voorverwarmde oven op 160 graden
chilisaus
chilipoeder
wok en een beetje olie
Wat je doet :
de tomaten in vieren snijden
de paprika,ui en knoflook in stukjes/plakjes snijden.
In de wok een beetje olie doen en de paprika,ui en knoflook hierin kort bakken. Een beetje chilipoeder door de quorngehakt mengen en dit even kort meebakken.Dan een scheutje chilisaus erdoor en van het vuur afhalen.
Ondertussen de ovenschaal invetten en de bonen uit laten lekken.
Bonen met groentemengsel mengen en hieroverheen de tomaten leggen.
Dan de tortillachips eroverheen en als laatste de geraspte kaas.
Dit alles een minuut of 15 tot 20 in de oven en...
Eet smakelijk!
Ps. blijven eten..het is vrij pittig, dus een komkommersalade doet het er goed bij om te blussen ;)
Wat je nodig hebt:
een pot bruine bonen
een bakje qourn gehakt
een paprika
6 tomaten
2 rode uien
2 teentjes knoflook
babymais had ik niet maar zou er ook prima bij passen..
geraspte kaas
tortillachips
ovenschaal en voorverwarmde oven op 160 graden
chilisaus
chilipoeder
wok en een beetje olie
Wat je doet :
de tomaten in vieren snijden
de paprika,ui en knoflook in stukjes/plakjes snijden.
In de wok een beetje olie doen en de paprika,ui en knoflook hierin kort bakken. Een beetje chilipoeder door de quorngehakt mengen en dit even kort meebakken.Dan een scheutje chilisaus erdoor en van het vuur afhalen.
Ondertussen de ovenschaal invetten en de bonen uit laten lekken.
Bonen met groentemengsel mengen en hieroverheen de tomaten leggen.
Dan de tortillachips eroverheen en als laatste de geraspte kaas.
Dit alles een minuut of 15 tot 20 in de oven en...
Eet smakelijk!
Ps. blijven eten..het is vrij pittig, dus een komkommersalade doet het er goed bij om te blussen ;)
Reacties
Een reactie posten