Heerlijk voor een lekker ontbijtje!
1 blikje croissantdeeg
flinke klont zachte roomboter
2 tot 3 theelepels kaneel
4 tot 6 theelepels suiker
Verwarm de oven voor zoals op de verpakking van het deeg staat. De hoeveelheid boter, kaneel en suiker hangt af van de hoeveelheid deeg.
Doe de roomboter in een kom en prak de kaneel en suiker er met een vork doorheen. Prak net zolang tot het een egale massa is.
Leg de croissantdeeg plakken op een boord en besmeer ze met de kaneelboter. Rol ze vervolgens op en bestrijk ze met wat melk of losgeklopt ei. Bak ze af zoals op de verpakking staat en smullen maar! Warm zijn ze uiteraard het lekkerst!
1 blikje croissantdeeg
flinke klont zachte roomboter
2 tot 3 theelepels kaneel
4 tot 6 theelepels suiker
Verwarm de oven voor zoals op de verpakking van het deeg staat. De hoeveelheid boter, kaneel en suiker hangt af van de hoeveelheid deeg.
Doe de roomboter in een kom en prak de kaneel en suiker er met een vork doorheen. Prak net zolang tot het een egale massa is.
Leg de croissantdeeg plakken op een boord en besmeer ze met de kaneelboter. Rol ze vervolgens op en bestrijk ze met wat melk of losgeklopt ei. Bak ze af zoals op de verpakking staat en smullen maar! Warm zijn ze uiteraard het lekkerst!
ze waren heerlijk :)
BeantwoordenVerwijderen