Spruitjes (met in grillkruiden gedrenkte quornblokjes) |
Wat heb je nodig:
Hotelspruitjes, schoongemaakt
Uitje, in blokjes gesneden
Quornblokjes
TaugƩ
Kip- en/ of grillkruiden.
Hoe moet je het maken:
Blancheer de spruitjes ongeveer 3 minuten en giet ze af, spoel ze af met koud water zodat ze niet doorgaren.
Meng lekker flink wat kip- en/of grillkruiden met de quornblokjes.
Doe wat bakboter in een stoof (of andere grote) pan en wanneer de boter lekker warm is (maak er geen jus van!!!) fruit dan de uitjes. Wanneer de uitjes glazig worden doe dan de quornblokjes erbij, goed doorroeren en doe het deksel op de pan. Na vijf minuutjes kunnen de spruitjes erbij, weer goed doorroeren en het deksel weer terug op de pan. Na drie minuutjes de taugƩ erdoor roeren en weer twee minuten laten smoren. Daarna even proeven of alles lekker beetgaar is en desnoods even door laten smoren of; lekker eten!
Smakelijk :)
Reacties
Een reactie posten