Men neme : (hoeveelheden afhankelijk van het aantal personen, verhouding van wortel/ui is 3/4 wortel en 1/4 ui ongeveer)
winterwortels
uien
azijn
suiker
boter
Bereiding :
Wortelen met kaasschaaf schilllen en ik grove stukken snijden. Dan in de pan en beetgaar koken.
Een beetje boter in de pan en hierin de ui licht aanbakken, scheutje azijn toevoegen en het geheel even laten koken. Dan een schep suiker toevoegen en dit tot een lichte stroop koken, eventueel naar smaak nog wat zout toevoegen. Dan de inmiddels beetgaar gekookt wortelen toevoegen en deze nog even in de saus laten trekken,
Eet smakelijk!
winterwortels
uien
azijn
suiker
boter
Bereiding :
Wortelen met kaasschaaf schilllen en ik grove stukken snijden. Dan in de pan en beetgaar koken.
Een beetje boter in de pan en hierin de ui licht aanbakken, scheutje azijn toevoegen en het geheel even laten koken. Dan een schep suiker toevoegen en dit tot een lichte stroop koken, eventueel naar smaak nog wat zout toevoegen. Dan de inmiddels beetgaar gekookt wortelen toevoegen en deze nog even in de saus laten trekken,
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten