Lekker pittig door de toevoeging van sambal! Dit is een ideaal gerechtje voor als je niet zoveel tijd hebt, binnen een half uurtje ben je klaar, inclusief het snijden van de groente.
Wat je nodig hebt voor 1 persoon :
Wat je gaat doen :
Voeg aan de hoeveelheid quinoa een dubbele hoeveelheid water toe en breng dit aan de kook, laat het een minuut of 12 koken, tot al het vocht is opgenomen. Snijd ondertussen de courgette, paprika en witte kool in reepjes. Klop 2 eitjes los.
Doe een eetlepel olie in een wok en roerbak de groente hierin enkele minuten, samen met een dessertlepel sambal. Bak in een andere pan het eitje aan 2 kanten, rol dan op en snijd in reepjes. Als de quinoa klaar is, roer dan de groente en eireepjes erdoor en serveer meteen. Eet smakelijk!
Tot nu had ik quinoa alleen als ontbijt echt warm gegeten, meestal in een salade was het lauwwarm of koud maar dit was ook weer een lekker gerecht. Simpel, snel en gezond!
Voor andere quinoa recepten die ik al eerder maakte, klik je hier
Reacties
Een reactie posten