Voor een lekkere lunch zonder teveel moeite!
Sinds vorige week is er weer een turkse winkel hier, en dat maakt me zo blij! Daar kun je net weer even andere dingen halen dan gewoon in de supermarkt! We hebben het al lekker gegeten met falafel en gewoon zo met een spread van aubergine en vanmorgen heb ik het samen met cherrytomaten, mozzarella en pijnboompitten in de oven gedaan. Ik wilde hem eigenlijk gaan vullen maar omdat hij er al lag sinds donderdag en niet helemaal goed verpakt zat heb ik alleen de bodem gebruikt. Vandaag ga ik gewoon weer een nieuwe halen en dan ga ik eens bedenken waarmee ik die ga vullen, nu al zin in!
Wat je nodig hebt voor 2 personen :
Wat je gaat doen :
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht)
Besmeer het brood met olijfolie en verdeel hieroverheen de mini mozzarella (gehalveerd) en de cherrytomaten (ook gehalveerd), strooi hieroverheen de pijnboompitten en breng op smaak met zout en peper. Zet het brood ongeveer een kwartiertje in de oven, totdat de mozzarella is gesmolten en de tomaten gaan rimpelen, dat is alles! Eet smakelijk!
Je kunt natuurlijk ook gewoon een bol mozzarella in plakjes snijden en grotere tomaten gebruiken, dit is wat ik zo in huis had, voor extra smaak kun je het natuurlijk nog wat meer kruiden, net als met alles, je kunt naar eigen idee variƫren, dat is zo leuk aan koken!
Reacties
Een reactie posten