In een mum van tijd klaar en smullen maar, alleen zo dubbel is misschien wel een beetje lastig met eten ;)
Gisteren vond ik het een koude dag, en als ik koud is eet ik graag iets warms, na een rondje koelkast en lades heb ik deze lunch gemaakt, makkelijk en lekker!
Wat je nodig hebt voor 1 persoon :
Wat je gaat doen :
De ui, rode peper, champignons en puntpaprika in stukjes snijden.
Besmeer dan 1 van de wraps met kruidenkaas en halveer de bolletjes mozzarella en verdeel deze over de wrap. Doe de wrap in een koekepan en verwarm deze op een heel laag vuur totdat de mozzarella een beetje begint te smelten.
Verhit wat olie in een pan en bak de peper,paprika,champignons en ui even kort, ik heb het echt maar even gedaan, ik vind het lekker als het nog een bite heeft, je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het vuur lager te zetten en het iets langer te laten bakken zodat alles wat zachter wordt. Ondertussen de andere wrap ook met kruidenkaas besmeren en verwarmen.
Dan als eerste de wrap met de mozzarella op een bord leggen, roer wat rucola door de groente en verdeel deze over je wrap, dan de 2e wrap eroverheen en nog wat rucola over de 2e wrap strooien, snijd in 4-en en dan... eet smakelijk!
De rode peper heb ik met zaadjes en al gebakken, die kun je er natuurlijk ook uit halen, en voor een minder vette versie kun je de kruidenkaas altijd vervangen door smeerkaas. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Reacties
Een reactie posten