Een lekkere salade, makkelijk een dag van te voren al te maken, kan ook ideaal met restjes van teveel gekookte pasta. Ik ben wel een beetje een pastamonster, zowel koud als warm....heerlijk! De laatste tijd neem ik af en toe gerookte kip mee, vind ik ook zo lekker en dat gebruik ik dan altijd om dingen te maken die man en zoon niet zo graag eten, zo ook in deze salade. Je kunt voor de vegetarische variant de kip natuurlijk weglaten, misschien hard gebakken uitjes er voor in de plaats doen,(die zou ik dan alleen pas toevoegen net voordat je het serveert), wat je lekker vindt, er is natuurlijk niets zo leuk als variƫren, en ook deze salade is gemaakt met restjes uit de koelkast, ik vind het altijd leuk om gaandeweg te bedenken wat er nog meer bij kan :)
Deze salade is met gemak voor 2 personen, voor meer of minder personen kun je de hoeveelheden natuurlijk makkelijk aanpassen of je kunt er in je 1tje vaker van eten.
Wat je nodig hebt :
Wat je gaat doen :
Snijd de champignons in plakjes en verhit wat olie in een pan, bak de champignons even kort en laat afkoelen. Snijd de kipfilet, komkommer en paprika in stukjes en roer hier de yoghurt doorheen. Vermeng dan alles met de pasta en breng op smaak met zout en peper. Ik vind pastasalades het lekkerste als ze na een nachtje uit de koelkast komen, eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten