Wat je nodig hebt voor 12 taartjes :
Wat je gaat doen :
Verwarm de over voor op 180 graden (hetelucht)
Breng een pan water aan de kook en halveer de broccoli roosjes en snij de pastinaak in kleine blokjes, kook eerst de broccoli 1 minuut en voeg dan nog 1 minuut de pastinaak toe. Giet het af en spoel het goed af met koud water.
De paprika, ui, knoflook in kleine blokjes snijden en kastanjechampignons in plakjes en deze even kort bakken in wat olijfolie.
De olijven halveren.
Kluts 2 eieren met 2 eetlepels roomkaas, een klein beetje melk, de aglio piccante en de bloem tot een mooi egaal papje.
Halveer de plakjes bladerdeeg en rek deze met je handen nog wat op en vul hiermee het muffinblik. Even met een vork wat gaatjes op de bodem van elk taartje prikken.
Dan is het tijd om de taartjes te vullen. Verdeel eerst de broccoli en de pastinaak over de bakjes, dan per bakje 2 stukjes olijf en verdeel dan de gebakken ui, kastanjechampignons,knoflook en paprika erover. Verdeel het eimengsel dan over de bakjes en als laatste de geraspte kaas erover.
Plaats het blik in het midden van de oven en bak ze ongeveer een minuut of 20, haal ze uit de oven, laat ze nog heel even staan....en dan, eet smakelijk!
Follow my blog with Bloglovin
Reacties
Een reactie posten