Lekker bij de pasta, voor 2 personen heb je nodig:
Wat je gaat doen :
De tomaten in 2-en snijden en van de bolle kant een klein stukje afsnijden zodat hij blijft staan. Dan met een mes een rondje door de binnenkant snijden en met een lepel leeghalen. Zet ze in een ovenschaal en sprenkel er wat olijfolie overheen en zet ze een klein uurtje in de oven op 100 graden. (hetelucht)
De sjalot, champignons, courgette en feta in kleine stukjes snijden. De olijven in 2-en snijden.
In een koekepan een beetje olijfolie verhitten en hierin de sjalot,champignon en courgette op een zacht vuur een aantal minuten bakken en dan van het vuur afhalen.
Na een uurtje kun je de tomaten uit de oven halen. Het vullen kan beginnen. Eerst een beetje feta, dan het groente mengsel, dan de olijven en als laatste de geraspte kaas eroverheen.
Zet dit terug in de oven op 150 graden en na een minuut of 20 als de kaas mooi is gesmolten zijn de tomaatjes klaar. Haal ze uit de oven en dan....eet smakelijk!
Lekker om te serveren met pasta, wij hadden pasta met een beetje olijfolie en pestodipper en gehakte zwarte olijven.
Reacties
Een reactie posten