Als je geen zin hebt om heel veel moeite te doen maar toch lekker wilt eten is dit het ideale recept, makkelijk en snel en lekker!
Wat je nodig hebt voor 2 personen:
Wat je gaat doen:
Zet voor de penne een pan water op het vuur met een bouillonblokje en breng aan de kook, kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
Ondertussen de kastanjechampignons en knoflook in plakjes snijden. De harde stukjes van de oesterzwammen afsnijden en in grove stukken scheuren. De peterselie fijn hakken.
De paddestoelen en de knofklook in een paar eetlepels olijfolie op zacht vuur bakken en peper naar smaak toevoegen.
Vermeng 2 eetlepels olijfolie met 2 eetlepels italiaanse dipper en laat dit even staan.
Als de pasta gaar is giet je hem af, dan meng je het mengsel van olijfolie en dipper hierdoor, dit schep je door de paddestoelen en hier voeg je de peterselie aan toe.
Alles even goed doorroeren en over de borden verdelen, als laatste rasp je hier nog pecorino overheen en dan.....eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten