Iedereen is druk met kerst, behalve wij, we hebben nog niets bedacht voor 1e kerstdag, gaan we allemaal italiaanse lekkernijen maken de hele dag of flansen we toch nog even een menu in elkaar? We hebben niet lang meer,maandag zullen we toch boodschappen in huis moeten halen. Vandaag al wel wat lekkere dingen in huis gehaald, gekleurde wortelen, puntpaprika's en portobello's, alleen de portobello's en een puntpaprika zijn alweer in het avondeten verdwenen.....we hebben wel heerlijk gegeten!
Wat je nodig hebt voor 2 personen :
Wat je gaat doen :
Zet een pan met water op het vuur om de pasta te koken en verwarm de oven voor op 160 graden.
De portobello's in plakjes snijden en de paprika in stukjes. De olijven klein hakken.
De plakjes portobello en de paprika in de ovenschaal doen en hier olijfolie overheen schenken, hoeveelheid op gevoel, dan de aglio piccante toevoegen en alles even doorroeren, dit plaats je in het midden van de oven, een half uurtje tot 3 kwartier en tussendoor blijf je het nog even doorroeren.Als de portobello en paprika klaar zijn roer je gehakte olijven erdoor.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing, giet af en roer er wat olijfolie doorheen.
Schep de pasta en de groente op een bord, rasp er wat parmezaanse kaas overheen en dan...eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten