Dit recept is voor 4 personen
Wat je nodig hebt:
3 eieren ( dooiers scheiden)
2 eetlepels witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
150 gram pure chocolade
2,5 dl slagroom
4 chonellykoekjes van bolletje
Wat je gaat doen :
Klop de dooiers met de suiker en de vanillesuiker met een mixer tot een romig mengsel. Breek de chocolade in stukjes en laat die au bain marie smelten. Roer de gesmolten chocolade door het eierdooiermengsel. Klop de helft van de slagroom stijf en roer deze erdoor. Klop de eiwitten met een mixer stijf (let op gebruik hiervoor een schone kom) en spatel dit ook door het mengsel. Verdeel het over schaaltjes/glazen en laat het minimaal een uur in de koelkast opstijven.
Dan de andere helft van de slagroom kloppen, over de toetjes verdelen en een chonelly erin steken.
Eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten