Wat je nodig hebt voor 2 a 3 personen:
1 winterwortel (300 g), in plakken
½ koolraap (300 g), in blokjes
2 rode uien, in dunne parten
3 tenen knoflook, in plakjes
3 tomaten, in vieren
1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
versgemalen zwarte peper
3 eetlepels olijfolie
300 g penne
100 g 30+ (komijne)kaas, geraspt
Wat je gaat doen:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de groenten in een bakblik om met de kruiden, zout, peper en olijfolie. Rooster de groenten in de oven in 30-35 minuten gaar, schep ze af en toe om. Kook de pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar. Roer een scheutje pastawater door de groenten. Giet de pasta af en verdeel de penne over vier diepe borden. Schep de groenten met saus erop. Strooi de geraspte kaas erover.
Wat je gaat doen:
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schep de groenten in een bakblik om met de kruiden, zout, peper en olijfolie. Rooster de groenten in de oven in 30-35 minuten gaar, schep ze af en toe om. Kook de pasta in ruim kokend water met zout in 10-12 minuten beetgaar. Roer een scheutje pastawater door de groenten. Giet de pasta af en verdeel de penne over vier diepe borden. Schep de groenten met saus erop. Strooi de geraspte kaas erover.
Reacties
Een reactie posten