wat je nodig hebt:
1 bloemkool of 2 zakjes bloemkoolroosjes
witte rijst
2 uien
Patak's milde currypasta
coriander
2 blikken kokosmelk
6 eieren
grote zak krieltjes
hoe je het moet maken:
1.
kook de eieren, schil ze en snijdt ze in plakjes
2.
kook de rijst volgens de verpakking
3.
maak de uien schoon en snijdt ze in ringen
4.
snijdt de bloemkool in roosjes en ontdoe ze van de stelen
5.
bak de krieltjes lekker goudbruin, giet ze af en zet ze even apart
6.
verhit in een wok de olie en doe hier een paar lekkere klodders currypasta door en roer het goed door elkaar. fruit hierin de uienringen een paar minuten en doe er dan de bloemkoolroosjes bij en roerbak dit alles een paar minuutjes(alles moet er lekker bruin uitzien van de curry...), gooi er vervolgens de blikken kokosmelk bij en laat het lekker pruttelen totdat de bloemkool beetgaar is. af en toe lekker omroeren.
7.
hakt de coriander in grove stukken
8.
wanneer de bloemkool is zoals je m wilt hebben, gooi de eieren en de gebakken krieltjes erbij en roer het goed door
9.
schep de rijst op een bord, doe er de bloemkoolcurry bij en garneer het met de gehakte coriander.
10.
enjoy!
11.
bewaar wat er over is in de koelkast, hier kun je later in de week nog een keer van genieten! hehehe -- of ; uitbuiken :D
1 bloemkool of 2 zakjes bloemkoolroosjes
witte rijst
2 uien
Patak's milde currypasta
coriander
2 blikken kokosmelk
6 eieren
grote zak krieltjes
hoe je het moet maken:
1.
kook de eieren, schil ze en snijdt ze in plakjes
2.
kook de rijst volgens de verpakking
3.
maak de uien schoon en snijdt ze in ringen
4.
snijdt de bloemkool in roosjes en ontdoe ze van de stelen
5.
bak de krieltjes lekker goudbruin, giet ze af en zet ze even apart
6.
verhit in een wok de olie en doe hier een paar lekkere klodders currypasta door en roer het goed door elkaar. fruit hierin de uienringen een paar minuten en doe er dan de bloemkoolroosjes bij en roerbak dit alles een paar minuutjes(alles moet er lekker bruin uitzien van de curry...), gooi er vervolgens de blikken kokosmelk bij en laat het lekker pruttelen totdat de bloemkool beetgaar is. af en toe lekker omroeren.
7.
hakt de coriander in grove stukken
8.
wanneer de bloemkool is zoals je m wilt hebben, gooi de eieren en de gebakken krieltjes erbij en roer het goed door
9.
schep de rijst op een bord, doe er de bloemkoolcurry bij en garneer het met de gehakte coriander.
10.
enjoy!
11.
bewaar wat er over is in de koelkast, hier kun je later in de week nog een keer van genieten! hehehe -- of ; uitbuiken :D
Reacties
Een reactie posten