Wat je nodig hebt:
Chinese kool
Wok Olie
200 g vleesreepjes/ qournblokjes/ eieren om omeletreepjes te maken (of, of,of)
1 zakje Conimex Woksaus Sweet Chili
Conimex Atjar Tjampoer
Wokrijst
2 el fijngehakte koriander
Wat je gaat doen :
200 g vleesreepjes/ qournblokjes/ eieren om omeletreepjes te maken (of, of,of)
1 zakje Conimex Woksaus Sweet Chili
Conimex Atjar Tjampoer
Wokrijst
2 el fijngehakte koriander
Wat je gaat doen :
Maak de kool schoon en snijd in reepjes. ( voor de luie,haastige of gewoon voor de makkelijke persoon...het is vast wel al gesneden ook te koop ;)
Verhit de wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 4 minuten. ( Als je de eierreepjes doet dan natuurlijk pas later toevoegen) ,Voeg de kool toe en wok ca. 3 minuten mee. De voorgestoomde rijst erbij, de woksaus en de atjar erbij en warm het geheel goed door.
Schep de sweet chilirijst in 2 kommen of diepe borden. Bestrooi met de koriander.
eet smakelijk!
Verhit de wok, voeg een scheutje olie toe en wok de vleesreepjes ca. 4 minuten. ( Als je de eierreepjes doet dan natuurlijk pas later toevoegen) ,Voeg de kool toe en wok ca. 3 minuten mee. De voorgestoomde rijst erbij, de woksaus en de atjar erbij en warm het geheel goed door.
Schep de sweet chilirijst in 2 kommen of diepe borden. Bestrooi met de koriander.
eet smakelijk!
Reacties
Een reactie posten