Er staan al flink wat Marokaanse recepten op! Hier een lekker en makkelijk marokaans getint bijgerecht:
-250 gram sugar snaps (suikerboontjes) of sperziebonen
-2 theelepels bruine suiker
-1 handje geroosterde amandelen
-1 theelepel sesamzaad
-boter om in te bakken
Doe wat boter (bv vloeibare bakboter) in een koekenpan. Roerbak hierin de boontjes kort en voeg de suiker, amandelen en sesamzaad toe. Roer het door elkaar en laat het op laag vuur nog 8-10 minuten smoren.
-250 gram sugar snaps (suikerboontjes) of sperziebonen
-2 theelepels bruine suiker
-1 handje geroosterde amandelen
-1 theelepel sesamzaad
-boter om in te bakken
Doe wat boter (bv vloeibare bakboter) in een koekenpan. Roerbak hierin de boontjes kort en voeg de suiker, amandelen en sesamzaad toe. Roer het door elkaar en laat het op laag vuur nog 8-10 minuten smoren.
Reacties
Een reactie posten