Wat je nodig hebt voor 2 personen:
8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
2 eetlepels groene pesto
125 ml crème fraîche
1 courgette, in schuine plakken
4 tomaten, in plakken
1 gele paprika, in ringen
100 g geraspte kaas
Wat je gaat doen:
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Op bakplaat bodem met opstaande rand maken door deegplakjes naast elkaar te leggen en naden goed dicht te drukken. Met vork enkele gaatjes in deeg prikken. Deegbodem in oven 5 min. voorbakken. Pesto door crème fraîche roeren en mengsel over deegbodem uitstrijken. Groenten erover verdelen en bestrooien met zout, peper en geraspte kaas. Plaattaart nog ca. 15 min. in oven goudbruin en gaar bakken. Taart uit oven nemen en warm serveren.
Wat je gaat doen:
Oven voorverwarmen op 225 ºC. Op bakplaat bodem met opstaande rand maken door deegplakjes naast elkaar te leggen en naden goed dicht te drukken. Met vork enkele gaatjes in deeg prikken. Deegbodem in oven 5 min. voorbakken. Pesto door crème fraîche roeren en mengsel over deegbodem uitstrijken. Groenten erover verdelen en bestrooien met zout, peper en geraspte kaas. Plaattaart nog ca. 15 min. in oven goudbruin en gaar bakken. Taart uit oven nemen en warm serveren.
lekkerrrrrrrrrr!! Balen dat ik alleen maar een magnetron-oven heb en dus geen bakplaat :S Ga het denk ik wel 's proberen op een klein plaatje, dat ik soort van mini pizzaatjes maak :D
BeantwoordenVerwijderenLekker recept!Ga het zeker proberen.Heb zelf ook een leuke link gevonden met allemaal vegetarische recepten!Komt ie.www.hapklaar.cultuurbarbara.nl Zie jullie morgen! Kus en knuffel Kees.
BeantwoordenVerwijderen